Paste cu parmezan şi cremă de spanac
Iată o reţetă căreia nu-i vei putea rezista! Delicioasele paste cu parmezan şi cremă de spanac au un gust special, sunt inedite şi se prepară foarte uşor!
-
Ingrediente
250 g paste spirală
1 cubuleţ de unt
sare, piper
500 g spanac
1 lingură ulei
2 căţei de usturoi mărunţiţi
parmezan
Mod de preparare
Pune la fiert 1 litru şi jumătate de apă cu puţină sare.
Când dă în fiert, adaugă pastele.
Lasă-le până când sunt fierte.
Clăteşte-le cu apă rece, pune-le pe foc, într-o altă cratiţă şi amestecă-le cu un cubuleţ de unt.
Lasă-le apoi deoparte.
Separat, scufundă spanacul în apă fiartă câteva minute (maximum 5), scoate, scurge-l şi dă-l prin blender. Adaugă acolo sare, piper, 1 lingură de ulei şi 2 căţei de usturoi mărunţiţi.
Când toate sunt gata, amestecă pastele cu câteva linguri de spanac şi presară deasupra parmezan.