Paste cu parmezan şi cremă de spanac

25.05.2016 0 comentarii

Iată o reţetă căreia nu-i vei putea rezista! Delicioasele paste cu parmezan şi cremă de spanac au un gust special, sunt inedite şi se prepară foarte uşor!

  1. Ingrediente

    250 g paste spirală
    1 cubuleţ de unt
    sare, piper
    500 g spanac
    1 lingură ulei
    2 căţei de usturoi mărunţiţi
    parmezan

    Mod de preparare


    Pune la fiert 1 litru şi jumătate de apă cu puţină sare.

    Când dă în fiert, adaugă pastele.

    Lasă-le până când sunt fierte.

    Clăteşte-le cu apă rece, pune-le pe foc, într-o altă cratiţă şi amestecă-le cu un cubuleţ de unt.

    Lasă-le apoi deoparte.

    Separat, scufundă spanacul în apă fiartă câteva minute (maximum 5), scoate, scurge-l şi dă-l prin blender. Adaugă acolo sare, piper, 1 lingură de ulei şi 2 căţei de usturoi mărunţiţi.

    Când toate sunt gata, amestecă pastele cu câteva linguri de spanac şi presară deasupra parmezan.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro