Pui umplut şi spaghete
Rafinat, consistent şi delicios! Încearcă şi tu pui umplut cu spaghete şi vei savura un preparat greu de uitat! E potrivit şi atunci când ai invitaţi la masă!
-
Ingrediente
250 g spaghete
1 cubuleţ de unt
brânză rasă
1 piept de pui
sare, piper
câteva bucheţele de conopidă
cremă de brânză cu verdeaţă
Mod de preparare
Pune la fiert apă cu sare. Când dă în clocot, adaugă spaghetele. Lasă până sunt pătrunse.
Scoate, clăteşte-le cu apă rece.
Într-o altă cratiţă, pe foc, pune 1 cubuleţ de unt, adaugă spaghetele, amestecă bine, adaugă şi un pic de brânză rasă. Amestecă din nou.
Separat, ia un piept de pui şi pune-l la fiert cu apă cât să îl acopere. După ce apa dă în clocot, lasă încă 20-25 de minute sau până e fiert.
Într-un alt vas, pune apă cu puţină sare pe foc şi, când dă în fiert, adaugă câteva bucheţele de conopidă.
Scoate pieptul de pui, unge-l cu unt, dă-i cu sare şi piper şi lasă-l pe grătarul încins cam 15 minute.
Când este gata, dezosează-l şi taie pe fiecare parte pe jumătate, dar nu de tot, astfel încât să faci nişte buzunarele. Umple-le cu cremă de brânză şi verdeaţă.
Aşază pe un platou mai întâi spaghetele, pieptul de pasăre umplut şi bucheţele de conopidă.