Găseşte.ro – ajutorul de nădejde pentru o casă curată şi aranjată!

25.05.2016 0 comentarii

Să recunoaştem! Toţi ne plângem de lipsa timpului: nu avem timp să mâncăm sănătos, să ne întâlnim cu prietenii mai des sau pur şi simplu să facem curat aşa cum ne-am dori şi ar trebui. Dacă mai punem la socoteală metodele de dezinsecţie şi deratizare la care trebuie să apelăm din când în când sau ce rămâne în urma unei zugrăveli, de pildă, e foarte clar: avem nevoie de un ajutor în curăţenie!

  1. Să angajezi pe cineva specializat în asta nu mai e de mult un moft, ci o necesitate! Aşadar, de ce să nu ne asigurăm că luăm cea mai bună decizie atunci când vine vorba şi despre acest aspect?

    Nu ştii cum să faci asta? E simplu! Urmează paşii de mai jos:

    -    Dă click aici ---> Solicita Serviciu. 

    -    Vei vedea un formular cu mai multe tipuri de servicii în Curăţenie. Alege-l pe cel care te interesează: curăţenie apartament, curăţenie casă/vilă, curăţenie clădiri birouri, curăţenie spaţii comerciale, servicii de dezinsecţie şi deratizare, curăţenie după constructor, spălare geamuri.

    -    Menţionează apoi mai multe detalii despre serviciile solicitate: dacă doreşti ca furnizorul să fie persoană fizică sau firmă de curăţenie, tipul de curăţenie, activităţile dorite etc.

    -    Localitatea şi data la care doreşti să înceapă colaborarea sunt şi ele importante.

    -    Fă-ţi cont nou cu emailul sau contul de Facebook şi gata! Eşti în baza noastră de date!

    Pe baza acestor informaţii, vei primi oferte de la specialişti în domeniu, le vei compara şi, bineînţeles, vei face cea mai bună alegere.

    Nu uita că platforma Găseşte.ro este gratuită, datele tale sunt confidenţiale, iar specialiştii/furnizorii înscrişi pe acest site sunt verificaţi în prealabil!

    Dacă te-am convins, e timpul să nu te mai gândeşti la curăţenia generală! Lasă-i pe alţii să facă ăsta profesionist, eficient şi rapid!

    Cine caută, găseşte.ro!

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro