Frigărui mixte
Ce nu lipseşte niciodată de la un grătar? Ai ghicit, frigăruile! Cum tot mai mulţi preferă varianta vegetariană, uite cum să prepari nişte delicioase frigărui mixte!
-
Ingrediente
Pentru frigăruile cu legume:
ciuperci
castraveţi sau dovlecei
ardei gras roşu
ulei de măsline
sare, piper
Pentru frigăruile cu carne:
muşchi de porc
ardei gras roşu
castraveţi sau dovlecei
ulei de măsline
sare, piper
Mod de preparare
Spală legumele, taie-le în felii sau rondele, unge-le cu sare şi piper, după care stropeşte-le cu ulei de măsline.
Realizează frigăruile intercalând ciupercile cu castraveţii şi ardeiul gras.
Taie în bucăţele muşchiul de porc, dă-le cu sare şi piper, după care unge-le cu ulei de măsline.
Realizează frigăruile intercalând bucăţile de carne cu legumele. Mai dă-le o dată cu sare şi piper.
Lasă-le pe grătar până se rumenesc frumos.