Frigărui mixte

29.07.2016 0 comentarii

Ce nu lipseşte niciodată de la un grătar? Ai ghicit, frigăruile! Cum tot mai mulţi preferă varianta vegetariană, uite cum să prepari nişte delicioase frigărui mixte!

  1. Ingrediente

    Pentru frigăruile cu legume:

    ciuperci
    castraveţi sau dovlecei
    ardei gras roşu
    ulei de măsline
    sare, piper

    Pentru frigăruile cu carne:

    muşchi de porc
    ardei gras roşu
    castraveţi sau dovlecei
    ulei de măsline
    sare, piper

    Mod de preparare

    Spală legumele, taie-le în felii sau rondele, unge-le cu sare şi piper, după care stropeşte-le cu ulei de măsline.

    Realizează frigăruile intercalând ciupercile cu castraveţii şi ardeiul gras.

    Taie în bucăţele muşchiul de porc, dă-le cu sare şi piper, după care unge-le cu ulei de măsline.

    Realizează frigăruile intercalând bucăţile de carne cu legumele. Mai dă-le o dată cu sare şi piper.

    Lasă-le pe grătar până se rumenesc frumos.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro