Şniţel de pui cu sparanghel şi cartofi natur

10.05.2018 0 comentarii

Şniţel de pui cu sparanghel şi cartofi natur – aşa arată o masă copioasă şi gustoasă! Vezi mai jos cum să prepari această reţetă perfectă în orice situaţie!

  1. Ingrediente

    ½ piept de pui
    Sare, piper
    3 ouă
    1 ceşcuţă (100-150 ml) apă minerală
    făină
    50 ml ulei
    5 cartofi
    1 cubuleţ de unt
    Sparanghel

    Mod de preparare

    Ia pieptul de pui, spală-l şi porţionează-l în felii mai mici.

    Dă cu sare şi piper.

    Separat, realizează o compoziţie din 3 ouă, 1 ceşcuţă apă minerală şi făină cât cuprinde, astfel încât aluatul să fie moderat de gros. Sărează şi piperează.

    Pune 50 ml ulei într-o cratiţă şi, când uleiul este încins, dă fiecare şniţel de pui prin făină, apoi prin compoziţia de ou, după care prin pesmet.

    Prăjeşte pe ambele părţi.

    Apoi, scoate pe un prosop absorbant.

    Separat, fierbe 5 cartofi în coajă, aproximativ 20 de minute.

    Scoate, curăţă-i de coajă, pune-i într-un bol şi adaugă sare, piper, un cubuleţ de unt.

    Amestecă bine şi decorează cu pătrunjel tocat mărunt.

    Sparanghelul se prepară astfel: pune la fiert apă cu puţină sare şi, când dă în clocot, adaugă tulpinile de sparanghel, în prealabil curăţate uşor la capete.

    Lasă 7-8 minute, scoate-le şi serveşte şniţelul de pui cu sparanghel şi cartofii natur.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro