Brânză prăjită cu legume trase la tigaie
Deşi de inspiraţie coreeană, preparatul ăsta e delicios şi în varianta noastră: găteşte brânză prăjită cu legume trase la tigaie când ai poftă de ceva special!
-
Ingrediente
400 g brânză de vacă (mai tare şi mai sărată)
1 ceapă
1 morcov
1 ardei gras verde
câteva bucheţele de broccoli
roşii cherry
varză
bulion
condimente
Mod de preparare
Ia brânza, taie-o în bucăţi mai mari şi prăjeşte în ulei încins.
Separat, trage la tigaie 1 ceapă tăiată rondele, 1 morcov tăiat rondele, 1 ardei gras verde tăiat fâşii, câteva bucheţele de broccoli, roşii cherry şi varză.
Spre final, se adaugă aici şi bucăţelele de brânză.
Toarnă peste tot un pic de bulion şi condimente (piper, boia etc.)