Brânză prăjită cu legume trase la tigaie

19.01.2018 0 comentarii

Deşi de inspiraţie coreeană, preparatul ăsta e delicios şi în varianta noastră: găteşte brânză prăjită cu legume trase la tigaie când ai poftă de ceva special!

  1. Ingrediente

    400 g brânză de vacă (mai tare şi mai sărată)
    1 ceapă
    1 morcov
    1 ardei gras verde
    câteva bucheţele de broccoli
    roşii cherry
    varză
    bulion
    condimente

    Mod de preparare

    Ia brânza, taie-o în bucăţi mai mari şi prăjeşte în ulei încins.

    Separat, trage la tigaie 1 ceapă tăiată rondele, 1 morcov tăiat rondele, 1 ardei gras verde tăiat fâşii, câteva bucheţele de broccoli, roşii cherry şi varză.

    Spre final, se adaugă aici şi bucăţelele de brânză.

    Toarnă peste tot un pic de bulion şi condimente (piper, boia etc.)

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro