Ciocănele de pui cu legume şi kaizer la cuptor

19.03.2017 0 comentarii

Se anunţă invitaţi şi nu ştii ce să mai prepari gustos, simplu şi de efect? Avem noi reţeta salvatoare: ciocănele de pui cu legume şi kaizer la cuptor!

  1. Ingrediente

    10 ciocănele de pui
    Sare, piper
    Ulei
    Câteva fâşii de kaizer
    Boia de ardei dulce
    2 morcovi
    1 ceapă
    Dovlecel
    1 pahar de vin alb

    Mod de preparare

    Ia ciocănelele, spală-le, usucă-le şi pune-le în apă rece cu puţină sare, să dea într-un clocot. Din momentul în care fierbe apa, se lasa 3 minute, până iese acea spumă.

    Scoate-le, sărează-le, piperează-le, unge-le cu puţin ulei şi împachetează-le cu fâşii de kaizer.

    Dă-le iar cu sare, piper, un pic de boia de ardei dulce, dacă îţi place acest condiment.

    Unge cu ulei o tavă termorezistentă şi pune un pat de legume: morcovi rondele, ceapă fâşii, dovlecel rondele.

    Adaugă peste ciocănelele şi toarnă în vas un pahar de vin alb.

    Dă la cuptor pentru 30-35 de minute şi nu uita ca, din când în când, să mai stropeşti friptura cu sosul care se lasă în vas.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro