Salată de avocado cu anghinare
-
Când am fost ultima oară la Cluj, am vizitat restaurantul City Fusion de la West City Hotel. Ocazie cu care l-am cunoscut pe chef-ul Jose Henry Silveira Bonaventura - Boney, pe scurt. Și cum l-am cunoscut, cum l-am bătut la cap să gătim împreună, ca să-i fur secretele. Așa că omul, ca să scape de mine cât mai repede, m-a pus rapid să fac trei rețete. Asta e prima dintre ele, și cea mai simplă.
Ingrediente
- 100 g salată Iceberg
- 1 felie de rodie
- 1 buc avocado
- 1 buc anghinare
- 2 felii de sfeclă roșie
- zeamă de lămâie
Rețetă
Salata Iceberg se taie fâșii
Am scos semințele de rodie din felie.
Am "extras" dintr-un borcan patru felii de sfeclă roșie.
Pe-o farfurie, am pus fâșiile de salată. Deasupra lor, am pus felile de sfeclă. Pe feliile de sfeclă am pus felii de avocado, tăiat și el în fâșii. Iar la mijloc, bucata de anghinare. Peste toate am presărat semințele de rodie, am stropit cu puțină zeamă de lămâie și asta a fost.
Ce poate fi mai simplu ? Poftă bună!
Anghinarea e din conserva, nu?
da, din conserva
afisati si costul sa se stie ca este ..mult peset puterea de cumparare a omului din Romania(omul care nu fura desigur)