Pui cu legume în sos roşu

14.12.2017 0 comentarii

Nu puţini sunt cei care cred că sosul este cheia preparatelor gustoase! Citeşte, prepară şi descoperă apoi secretul acestei reţete de pui cu legume în sos roşu!

  1. Ingrediente

    2 morcovi
    1 ardei gras roşu
    1 ardei gras galben
    150 g fasole roşie
    1 dovlecel
    1 ceapă
    4  roşii
    ½ piept de pui
    1 foaie dafin
    sare, piper
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Spală pieptul de pui şi fierbe-l.

    Separat, fierbe şi legumele tăiate cubuleţe sau fâşii.

    Fasolea roşie, dacă nu este deja pregătită, fierbe-o într-un vas separat.

    Când sunt gata, adaugă-le pe toate, legumele şi carnea fiartă, tăiată bucăţi, într-un bol.

    Între timp, pregăteşte un sos roşu din 2 linguri ulei de măsline, 2-3 roşii opărite şi curăţate în prealabil, 100 ml suc de roşii, 1 frunză dafin, sare şi piper.

    Lasă un pic pe foc să fiarbă, după care adaugă acest sos peste amestecul de carne şi legume din bol.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro