Cotlete cu smântână și parmezan
Cotlete de porc, cu sos fin de smântână dulce și parmezan. O rețetă care vă poate fi de folos în caz de musafiri neașteptați, pentru că se prepară ușor și repede și e foarte bună
-
Cotlete de porc, cu sos fin de smântână dulce și parmezan. O rețetă care vă poate fi de folos în caz de musafiri neașteptați, pentru că se prepară ușor și repede și e foarte bună.
Ingrediente (pentru o porție)
250 g cotlet de porc dezosat
1 ardei iute
busuioc
50 g smântână dulce
50 g parmezan
Cotletul de porc, tăiat felii, se pune la prăijit într-o tigaie antiaderentă unsă cu ulei. Se dau cu un praf de piper.
Între timp, într-o altă tigaie se încălzește smântâna dulce. Când se încinge, se adaugă parmezanul ras.
Apoi se adaugă busuiocul tocat mărunt și ardeiul iute, tăiat rondele.
Când cotletele sunt rumenite, se scot pe farfurie, iar deasupra se toarnă sosul de smântână. La final, arată așa:
Poftă bună :)
Mult succes in noul proiect. Faina treaba! Am bagat la bloggrol si sper sa am timpul suficient sa ma delectez in continuare internautic cu bunatatile preparate de voi..... Servus mult
Jenik?, mul?umim mult:-)
wooow super, maine fac din asta. am vrut sa te intre: e musai busuioc? ca mi-e cam rau de la el....oregano nu merge?
ah si am uitat: azi am facut pui cu salata de ciuperci+ceapa verde....mmmmmmmmmmmmm!!! super bun!
wow tocmai am mancat asa ceva pfffffffffffff ce bun e! ma simt ca si cum as fi mancat la restaurant, nu la mine in bucatarie :)) :))
L-am