Cotlete cu smântână și parmezan

19.02.2010 6 comentarii
  1. Cotlete de porc, cu sos fin de smântână dulce și parmezan. O rețetă care vă poate fi de folos în caz de musafiri neașteptați, pentru că se prepară ușor și repede și e foarte bună.

    Ingrediente (pentru o porție)

    250 g cotlet de porc dezosat
    1 ardei iute
    busuioc
    50 g smântână dulce
    50 g parmezan

    Cotletul de porc, tăiat felii, se pune la prăijit într-o tigaie antiaderentă unsă cu ulei. Se dau cu un praf de piper.


    Între timp, într-o altă tigaie se încălzește smântâna dulce. Când se încinge, se adaugă parmezanul ras.


    Apoi se adaugă busuiocul tocat mărunt și ardeiul iute, tăiat rondele.


    Când cotletele sunt rumenite, se scot pe farfurie, iar deasupra se toarnă sosul de smântână. La final, arată așa:


    Poftă bună :)

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

  • Pitikuljenika

    Mult succes in noul proiect. Faina treaba! Am bagat la bloggrol si sper sa am timpul suficient sa ma delectez in continuare internautic cu bunatatile preparate de voi..... Servus mult

    20.02.2010
  • Adi Hadean

    Jenikă, mulțumim mult:-)

    21.02.2010
  • fana

    wooow super, maine fac din asta. am vrut sa te intre: e musai busuioc? ca mi-e cam rau de la el....oregano nu merge?

    22.02.2010
  • FANA

    ah si am uitat: azi am facut pui cu salata de ciuperci+ceapa verde....mmmmmmmmmmmmm!!! super bun!

    22.02.2010
  • fana

    wow tocmai am mancat asa ceva pfffffffffffff ce bun e! ma simt ca si cum as fi mancat la restaurant, nu la mine in bucatarie :)) :))

    23.02.2010
  • Horaţiu C.

    L-am încercat şi e foarte bun. Mi se pare ok fără garnitură dar dacă ai avea de ales de ce garnitură l-ai lipi? :)

    24.02.2010
Autor: ebucataria.ro