Paste rigatoni cu mazăre şi caşcaval
Pentru un plus de savoare, optează pentru combinaţia asta: paste rigatoni cu mazăre şi caşcaval! Descoperă mai jos şi celelalte ingrediente delicioase!
-
Ingrediente
300 g paste rigatoni
200 g mazăre fiartă în prealabil
3 roşii
4 ciuperci
caşcaval
sare, piper
ulei de măsline
Mod de preparare
Prepară pastele conform instrucţiunilor de pe pachet.
După ce sunt fierte, scurge şi clăteşte un pic. Lasă-le într-un bol, separat.
Pune într-o tigaie un pic de ulei de măsline şi adaugă ciupercile curăţate de coajă şi spălate şi cele 3 roşii spălate şi tăiate felii.
Adaugă sare, piper şi căleşte câteva minute.
Apoi, răstoarnă legumele peste mazărea fiartă şi amestecă un pic.
Toarnă peste şi pastele şi mai amestecă un pic.
Peste, rade caşcaval.