Paste rigatoni cu mazăre şi caşcaval

27.08.2018 0 comentarii

Pentru un plus de savoare, optează pentru combinaţia asta: paste rigatoni cu mazăre şi caşcaval! Descoperă mai jos şi celelalte ingrediente delicioase!

  1. Ingrediente

    300 g paste rigatoni
    200 g mazăre fiartă în prealabil
    3 roşii
    4 ciuperci
    caşcaval
    sare, piper
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Prepară pastele conform instrucţiunilor de pe pachet.

    După ce sunt fierte, scurge şi clăteşte un pic. Lasă-le într-un bol, separat.

    Pune într-o tigaie un pic de ulei de măsline şi adaugă ciupercile curăţate de coajă şi spălate şi cele 3 roşii spălate şi tăiate felii.

    Adaugă sare, piper şi căleşte câteva minute.

    Apoi, răstoarnă legumele peste mazărea fiartă şi amestecă un pic.

    Toarnă peste şi pastele şi mai amestecă un pic.

    Peste, rade caşcaval.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro