Rasol cu legume și sos roșu

09.03.2010 5 comentarii
  1. Rețeta aceasta demonstrează că poți face două feluri de mâncare din aceleași ingrediente. Tot ce vedeți aici am folosit mai întâi pentru a face o supă. Excepție face sucul de roșii, un adaos aproape nesemnificativ dacă ne raportăm la preț dar binevenit dacă ne raportăm la gust și textură.

    Am luat din piață o bucată de rasol. Cam 600 de grame, cu os cu tot.


    Am pus carnea la fiert, în apă rece, împreună cu doi morcovi, două cepe, trei căței de usturoi, puțin ghimbir proaspăt (e opțional), un ardei kapia cu semințe cu tot (acolo-i aroma ardeiului) și o jumătate de țelină.


    După două ore am scos carnea din supă.


    Am pus puțin ulei într-o tigaie pe care am încins-o apoi.


    Între timp am scos măduva din os și am pus-o în tigaie.


    Am adăugat repede carnea tăiată în felii nu foarte groase


    Am pus peste carne legumele fierte și am turnat un pahar de suc de roșii. am adăugat sare și piper și am lăsat să clocotească două minute.


    Am obținut un fel doi în ton cu supa de la primul fel.


    Poftă bună

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

  • Elena

    Minunat acest fel doi, ca si supa cu "aere" asiatice. Si astea dintr-un rasol. Tu arati de fiecare data ca se poate face ceva simplu si bun. Felicitari pentru ca nu te dezminti si mentii stacheta postarilor la nivel de arta!

    09.03.2010
  • Leely

    Felicitari inca o data pt. tot ceea ce faceti si ca impartasiti si celor mai putin inventivi din secretele voastre... O rugaminte, puteti face o rubrica de abonare prin e-mail, please...?

    09.03.2010
  • eBucataria

    Leely, se lucreaza la asta

    09.03.2010
  • Rodica

    Felicitari ! e minunata reteta ! o sa incerc in curand .si arata foarte bineeeeeeeeeeeeeeeee !

    09.03.2010
  • Ronin

    Cand mancam la ai mei nu lipsea niciodata hreanul. Dupa ce'ti pui carne, cartofi, morcovi direct din oala, adaugi hrean(pe masura fiecaruia). Sa mai zic de nelipsita mamaliga? Credeti'ma, merita incercat! :)

    11.03.2010
Autor: ebucataria.ro