Salată cu piept de pui, măsline şi roşii

Nu mai ştii cu ce să asociezi carnea şi în ce preparat special să o mai incluzi? N-ai cum să dai greş cu această salată cu piept de pui, măsline şi roşii!
-
Ingrediente
1 piept de pui
ulei
sare, piper
măsline verzi umplute
roşii cherry
1 ceapă roşie
fasole verde păstăi de la borcan
ulei de măsline
zeamă de lămâie sau oţet de mere
Mod de preparare
Ia pieptul de pasăre şi spală-l puţin.
Într-o oală, adaugă pieptul de pasăre şi apă cât să să îl acopere şi pune vasul pe foc.
După ce apa dă în clocot, mai lasă încă 20-30 de minute.
Apoi, ia carnea şi căleşte-o aşa cum e, într-o cratiţă cu ulei încins, şi pe o parte, şi pe alta.
Scoate-l, rupe în fâşii, dă-i cu sare şi piper.
Într-un bol, amestecă măsline verzi umplute, roşii cherry, ceapă roşie tăiată solzişori, fasole verde fideluţă, în prealabil fiartă şi bucăţile de piept de pui.
Asezonează cu ulei de măsline, lămâie, sare şi piper.
