Bruschete cu somon şi mozzarella

03.12.2015 0 comentarii

Fie că le prepari ca aperitiv pentru o ocazie specială, fie că le alegi pentru tine şi cei dragi, aceste bruschete cu somon şi mozzarella sunt de mare efect!

  1. Ingrediente

    2 pâini baghetă, feliate
    10 ouă de prepeliţă
    1 pachet de mozzarella
    10 roşii cherry/gogoşari/struguri roşii
    4 bucăţi de somon afumat
    1 căpăţână de usturoi
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Prăjeşte un pic feliile de pâine. Aşază-le pe un platou sau o planşetă de lemn, adaugă pe fiecare câte o linguriţă de ulei de măsline şi unge cu usturoiul tăiat pe lungime.

    Aşază peste fiecare câte o feliuţă de somon, apoi ouăle de prepeliţă, fierte în prealabil şi tăiate pe jumătate.

    Lângă acestea, poţi adăuga fie o jumătate de roşie cherry, fie o boabă de strugure, fie o bucăţică de gogoşar.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro