Cremă de vanilie cu nuci şi caramel

25.06.2016 0 comentarii

Ai poftă de un desert uşor, cu o textură cremoasă? Această cremă de vanilie cu nuci şi caramel este opţiunea perfectă: simplă şi, bineînţeles, delicioasă!

  1. Ingrediente

    ½ păstaie vanilie
    1 cană smântână lichidă mai grasă (între 35-37% grăsime)
    1 lingură zahăr farin
    nuci diverse: nuci coapte, caju, alune de pădure, nuci macadamia etc.
    1 linguriţă sos de caramel

    Mod de preparare

    Cu ajutorul unui cuţit, scoate conţinutul păstăii de vanilie. Adaugă peste, într-un bol, smântâna şi zahărul farin.

    Bate foarte bine cu mixerul până se formează un aluat cremos.

    Repartizează în boluri şi adaugă peste nuci coapte, felurite şi 1 linguriţă sos de caramel.

    Dacă nu doreşti să mai adaugi caramel, pune 2 linguri de zahăr în loc de 1, pentru ca compoziţia să fie deja mai dulce.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro