Deschiderea Restaurantului Viena din Cluj-Napoca

11.12.2008 4 comentarii
 1. Pe 10 decembrie s-a deschis, la Cluj-Napoca, Restaurantul Viena. Cu specific -evident - austriac, restaurantul amintește prin ambient de localurile afterski din Tirol. Până revenim cu detalii despre meniu, despre bucătari și despre prețuri, vă lăsăm cu o mică galerie foto (click pe poze pentru mărire).

   
printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

 • Samantha

  Si unde anume este restaurantul acesta locat?

  12.12.2008
 • ebucataria.ro

  pe strada Pitesti, nr. 11. Dar cum spuneam, o sa revenim cu un articol mult mai detaliat despre restaurant.

  12.12.2008
 • Samantha

  Dupa multe experiente culinare mai putin placute in ultimul an la Cluj Napoca, pot sa afirm ca in sfirsit a aparut un restaurant de nivel international. Atit servirea cit si mincarea au fost ireprosabile. Aperitivul de jeleu de minzat, supa de carne cu galuste de ficat cit si snitzelul de vitel si friptura de vita inabusita in sos de vin au fost fenomenale. Dupa parerea mea, mincaruri mai bune decit la restaurante din Viena sau altundeva in Austria. Ah, desertul Kaiserschmarrn a fost superb. Sper ca restaurantul sa-si mentina clasa si calitatea in viitor sa nu se degradeze precum marea majoritate a noilor restaurante din urbea de la poalele Feleacului. Samantha

  11.01.2009
 • Zazuza

  Biergarten, Heuriger, Restaurant si Caffe intr-unul singur? Un fel de magazinul victoria asa... Cel putin Heuriger in Austria e un local cu un spcific si niste reglementari extrem de speciale... Dar, hai, sa nu fim carcotasi... Bafta multa si sa auzim numai de la superdelicios in sus!

  18.02.2010
Autor: Andrei Crivăț