Macrou la grătar

13.12.2015 0 comentarii

Unul dintre cei mai gustoşi peşti, macroul este preferat şi pentru că nu are oase. Aşadar, o reţetă simplă, de macrou la grătar este întotdeauna binevenită!

  1. Ingrediente

    2 bucăţi macrou
    sare, piper
    Pentru sos
    1 ceşcuţă apă caldă
    2 linguri zeama de la ardei usturat
    pătrunjel tăiat mărunt
    2 roşii
    sare, piper

    Mod de preparare

    Curăţă peştele, taie căpăţână şi un pic din coadă.

    Taie pe lungime, pe jumătate, sărează şi piperează.

    Pune pe grătar, întoarce-l când e cazul şi lasă-l până este făcut.

    Serveşte cu o saramură realizată din o ceşcuţă apă caldă, 2 linguri de zeamă de la ardei usturoi, pătrunjel tăiat mărunt, 2 roşii în prealabil gătite şi decojite, sare şi piper.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro