Paste cu salam şi spanac

30.03.2016 0 comentarii

Ce combinaţie inedită foloseşti pentru preparatele cu paste? Noi am încercat paste cu salam şi spanac, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul delicios!

  1. Ingrediente

    1.5 l apă
    ½ linguriţă sare
    250 g paste
    1 ceaşcă sos de roşii
    câteva felii salam uscat (salam de Sibiu)
    2-3 căţei de usturoi
    spanac
    1 morcov
    brânză rasă

    Mod de preparare

    Pune la fiert 1.5 l apă cu ½ linguriţă de sare.

    Când dă în clocot, adaugă 250 g paste şi lasă-le până sunt fierte, aproximativ 20 de minute.

    Când sunt gata, clăteşte-le cu un pic de apă rece.

    Într-o tigaie, încălzeşte o ceşcuţă de sos de roşii şi adaugă câteva feliuţe de salam de Sibiu. Căleşte un pic, adaugă 2-3 căţei de usturoi tăiaţi mărunţi.

    Pune pastele într-o farfurie şi adaugă peste sosul cu salamul, un morcov ras, spanac tăiat mărunt şi puţină brânză rasă.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro