Pulberea din vlăstari de orz – pudra minune, cu peste 68 micronutrienţi activi, 17 enzime şi 8 tipuri de aminoacizi

05.06.2018 0 comentarii

Nu ştii ce alimente să mai consumi sau pentru ce suplimente să mai optezi pentru a fi mai energic sau chiar pentru a-ţi ameliora unele probleme de sănătate mai grave? Dacă nu ai încercat până acum, ar fi o idee bună să iei în seamă şi varianta pulberii din vlăstari de orz.

 1. Vlăstarii au fost folosiţi încă din cele mai vechi timpuri ca hrană terapeutică, având proprietăţi benefice pentru sănătatea întregului organism.

  Realizată din seminţe de orz (preferabil, organice), după un proces specific (seminţe cultivate într-un mediu controlat, într-un sistem de producţie în numai 10 zile, astfel încât potenţialul nutritiv să fie maxim), pudra conţine numeroase minerale, vitamine, enzime şi aminoacizi.

  Care sunt beneficiile pudrei din vlăstari de orz?

  Datorită acestui complex de micronutrienţi activi, enzime şi aminoacizi, iată care sunt cele mai importante avantaje ale folosirii pudrei din vlăstari de orz ca supliment alimentar:

  1). Are capacitate de refacere a celulelor organismului

  Şi nici nu e de mirare dacă luăm în considerare că acest supliment conţine peste 68 de micronutrienti esenţiali, enzime puternice, aminoacizi şi peste 17 minerale şi vitamine (vitaminele A, E, C, compelxul de B-uri, calciu, fier, fosfor, zinc, crom, seleniu etc.).

  2). Puternic antioxidant şi detoxifiant

  Prin conţinutul bogat în clorofilă şi fibre, pudra din vlăstari de orez este un antioxidant natural puternic, de ajutor în numeroase afecţiuni, de la anemie până la leucemie sau cancer.

  În plus, acelaşi mix de substanţe nutritive înlesneşte procesul de detoxifiere al organismului, ameliorând, astfel, alte simptome/afecţiuni supărătoare, cum ar fi constipaţia, colesterolul mărit, imunitate scăzută etc.

  3). Ameliorează considerabil anemia

  Una dintre proprietăţile principale ale pudrei din vlăstari de orz este aceea de a ajuta corpul să producă mai multe celule roşii din sânge. Astfel, este un puternic adjuvant în lupta contra anemiei.

  4). Scade inflamaţia

  Acelaşi mix de substanţe eficiente vin să scadă inflamaţia din corp, acea stare care nu doar că întreţine anumite afecţiuni, ci duce şi la apariţia altor noi.

  5). Ajută funcţia hepatică


  Îmbunătăţind funcţionarea hepatică, ameliorează considerabil starea de sănătate generală. Ba mai mult, este recomandat ori de câte ori urmăm tratamente care pot dăuna ficatului.

  Dozele recomandate

  În privinţa dozajului, poţi începe cu 1 linguriţă de pulbere luată 1 dată pe zi, într-un pahar de apă sau suc. După 5 zile, ar fi bine să creşti doza la 1 lingură pe zi.

  Precauţii

  Nu s-au înregistrat reacţii adverse la dozele recomandate. Oricum, ţine minte că acesta este un simplu adjuvant natural pe care îl poţi lua în completarea tratamentului specific. Pentru orice alte întrebări, ar fi bine să te consulţi cu medicul specialist.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro