Salată colorată

29.01.2016 0 comentarii

Prima oară te va cuceri prin culoare, dar stai să şi încerci această salată colorată cu tot felul de legume proaspete şi aromate! Uite reţeta mai jos!

  1. Ingrediente

    ½ salată verde
    spanac
    ½ morcov ras
    ½ - 1 avocado
    brânză de capră
    1 ardei gras roşu
    3-4 roşii cherry
    1 pumn seminţe de dovleac
    zeamă de lămâie
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Spală legumele. Ar fi de preferat ca legumele cu frunze verzi să le laşi un pic într-un bol cu apă şi cu sare.

    Apoi, rupe salata verde în bucăţi mai mici şi adaug-o într-un vas mai mare. Adaugă peste spanac sau baby spanac, ardeiul gras roşu tăiat fâşii, roşiile tăiate în sferturi, morcovul ras, o jumătate sau un avocado întreg.

    Amestecă şi adaugă bucăţele de brânză de capră, seminţele de dovleac, zeama de lămâie şi uleiul de măsline.

    Mai amestecă un pic şi savurează cu lipie sau crutoane.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro