Salată cu brânză feta şi dovleac copt

08.09.2016 0 comentarii

Avantajele salatelor? Se fac uşor, sunt delicioase şi nu te poţi plictisi niciodată de combinaţiile alese! Încearcă azi salata cu brânză feta şi dovleac copt!

  1. Ingrediente

    200 g brânză feta (sau brânză de capră)
    ¼ dovleac copt (sau cartof dulce)
    frunze de busuioc proaspăt (sau frunze de baby spanac)
    sare, piper
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Curăţă dovleacul de coajă, taie mai întâi felii, după care bucăţi mai mari, spală-l şi dă-l la cuptor până când se rumeneşte.

    Scoate-l, porţionează-l în bucăţi şi mai mici, după care adaugă-l într-un bol în care mai încorporezi şi brânză feta tăiată cubuleţe, frunzele de busuioc sau spanacul.

    Sărezi, piperezi, după gust şi amesteci totul cu ulei de măsline.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro