Salată cu prosciutto şi sparanghel

08.08.2016 0 comentarii

O combinaţie pe cât de simplă, pe atât de savuroasă! Prepară şi tu salată cu prosciutto şi sparanghel! Prietenii vor fi încântaţi de această alegere culinară!

  1. Ingrediente

    câteva frunze de rucola
    8 tulpini de sparanghel
    100 g parmezan
    100 g prosciutto, tăiat fâşii

    Mod de preparare

    Înainte de a prepara efectiv salata, fierbe sparanghelul.

    Taie-l puţin la capete.

    Pune apă cu puţină sare la fiert. Când dă în clocot, adaugă sparanghelul şi lasă-l aproximativ 7 minute, până când este pătruns.

    Scoate-l şi lasă-l să se scurgă.

    Realizează salata: adaugă pe un platou întins frunzele de rucola şi sparanghelul.

    Continuă cu fâşiile de prosciutto.

    Peste toate, adaugă parmezan.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro