Şniţel din cotlet de porc

10.10.2016 0 comentarii

Savurează şniţel din cotlet de porc cu o salată de varză, roşii, broccoli şi conopidă murată! Cu siguranţă, vei fi încântat de această masă copioasă şi gustoasă!

  1. Ingrediente

    5-6 bucăţi de cotlet de porc, fără os
    Sare, piper
    3 ouă
    Făină
    Pesmet

    Mod de preparare


    Spală bucăţile de carne şi lasă-le să se zvânte pe un prosop de hârtie.

    Dă-le cu sare şi piper.

    Bate-le cu ciocănelul de şniţele pentru a fi ceva mai late.

    Separat, bate într-un bol 3 ouă, sare, piper şi făină cât cuprinde, pentru ca această compoziţie să se asemene celei de clătite.

    Într-o altă farfurie pune pesmet.

    Ia fiecare şniţel, tapetează-l cu făină prima dată, după care dă-l prin compoziţia de ou, iar la final dă-l prin pesmet.

    Prăjeşte în ulei încins, şi pe o parte, şi pe cealaltă, până devin rumenii.

    Scoate-le şi lasă-le pe un prosop absorbant.

    Savurează cu salată de varză, roşii, broccoli şi conopidă murată.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro