Sfaturi culinare – când se adaugă sucul de roşii în preparate?

27.02.2017 0 comentarii

Ciorbe uşoare, mâncăruri delicioase – multe preparate sunt încă şi mai gustoase dacă le adăugăm puţin suc de roşii sau bulion. Totuşi, când e momentul cel mai potrivit pentru el?

  1. La început, odată cu legumele, la final sau poate acest aspect nu contează în contextul gustului sau păstrării vitaminelor din ingrediente?

    Răspuns:

    Ei bine, ideal ar fi să adaugi sucul de roşii sau bulionul mai spre finalul pregătirii mâncării respective. Adăugat la început, bulionul va întări legumele şi le va face să fiarbă mai greu. Astfel, multe dintre vitamine se vor pierde.

    Acum, că ştii care este regula generală, alege între trei reţete delicioase. Toate au ca ingredient special, sucul de roşii:

    Supă de roşii

    Penne cu bacon, sos de roşii şi smântână

    Spaghete cu vită şi sos de roşii

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro