Antricot la grătar, cu roşii umplute

22.10.2015 0 comentarii

Ce ar fi o friptură fără câteva legume alături? Pe acest principiu am mers atunci când am pregătit o reţetă delicioasă: antricot la grătar, cu roşii umplute!

  1. Ingrediente

    3 bucăţi mari de antricot de porc

    Pentru sos: 1 linguriţă de miere, 1 linguriţă muştar, 1 linguriţă ulei de măsline, sare, piper

    5 roşii

    brânză sau caşcaval

    condimente (cimbru, busuioc, piper)

    Mod de preparare

    Spală cele trei bucăţi de antricot, sarează-le şi piperează-le.

    Realizează apoi amestecul de marinadă dintr-o linguriţă de miere, o linguriţă muştar, 1 linguriţă ulei de măsline, sare şi piper.

    Unge cu acest sos bucăţile de carne şi lasă-le aşa cel puţin 30 de minute.

    După aceea, pune-le pe grătar şi lasă-le aproximativ 35 de minute, până sunt rumenite.

    Separat, spală 5 roşii, taie-le pe mijloc şi despică-le un pic. Pune în mijloc câte o felie de brânză sau caşcaval, iar peste presară condimente.

    Aşază-le pe grătar, lângă roşii, cu 10 minute înainte ca friptura să fie gata.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro