Aperitiv cu roşii şi caşcaval

25.07.2016 0 comentarii

O gustare delicioasă, acest aperitiv cu roşii şi caşcaval este perfect în orice situaţie: la ocaziile speciale sau când ai poftă de un preparat simplu şi gustos!

  1. Ingrediente

    5 roşii
    1 ceapă
    ½ ardei gras roşu
    ½ ardei gras verde
    2 căţei de usturoi
    sare, piper
    brânză puţin sărată
    caşcaval
    pătrunjel tocat mărunt

    Mod de preparare

    Ia 5 roşii şi taie-le în rondele mai mari. Pune-le deoparte.

    Separat, într-o cratiţă, căleşte o ceapă tăiată mărunt, ardeii graşi, o altă roşie tăiată mărunt, 2 căţei de usturoi şi zeama care a rămas de la cele 5 roşii.

    Căleşte-le puţin, adăugând câte o lingură de apă rece când încep să se prăjească.

    Sărează, piperează şi închide focul.

    Într-o tavă termorezistentă, aşază rondelele de roşii, iar deasupra adaugă câte o linguriţă din compoziţia de mai sus.

    Rade puţină brânză sărată şi peste aşază o felie de caşcaval.

    Dă la cuptor pentru 10 minute sau până când caşcavalul se înmoaie puţin.

    Scoate şi presară pătrunjel tocat mărunt.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro