Aperitiv cu roşii şi caşcaval

O gustare delicioasă, acest aperitiv cu roşii şi caşcaval este perfect în orice situaţie: la ocaziile speciale sau când ai poftă de un preparat simplu şi gustos!
-
Ingrediente
5 roşii
1 ceapă
½ ardei gras roşu
½ ardei gras verde
2 căţei de usturoi
sare, piper
brânză puţin sărată
caşcaval
pătrunjel tocat mărunt
Mod de preparare
Ia 5 roşii şi taie-le în rondele mai mari. Pune-le deoparte.
Separat, într-o cratiţă, căleşte o ceapă tăiată mărunt, ardeii graşi, o altă roşie tăiată mărunt, 2 căţei de usturoi şi zeama care a rămas de la cele 5 roşii.
Căleşte-le puţin, adăugând câte o lingură de apă rece când încep să se prăjească.
Sărează, piperează şi închide focul.
Într-o tavă termorezistentă, aşază rondelele de roşii, iar deasupra adaugă câte o linguriţă din compoziţia de mai sus.
Rade puţină brânză sărată şi peste aşază o felie de caşcaval.
Dă la cuptor pentru 10 minute sau până când caşcavalul se înmoaie puţin.
Scoate şi presară pătrunjel tocat mărunt.
