Aperitiv rapid

10.03.2016 0 comentarii

Ai invitaţi şi nu mai ştii ce preparat inedit să le pui pe masă? La capitolul gustări îţi propunem acest aperitiv rapid, cu ingrediente proaspete, pe alese!

  1. Ingrediente

    250 caşcaval mai tare sau cuburi de pepene galben
    3 pacheţele de kaizer feliat
    pătrunjel
    scobitori

    Mod de preparare

    Ai de ales între două variante, în funcţie de preferinţele culinare, dar şi de sezon.

    Aşadar, dacă îţi plac mai mult gustări clasice, taie caşcavalul în pătrăţele, înfăşoară pe ele feliile de kaizer, prinde-le cu o scobitoare aproape de mijloc şi dă-le cu sare şi piper.

    Unge o tavă termorezistentă cu ulei de măsline, adaugă gustările şi dă-le foarte puţin la cuptor, maximum 5 minute.

    În schimb, în cazul în care este vară şi eşti tot timpul în căutarea unor combinaţii culinare exotice, foloseşte în loc de caşcaval pepene galben şi treci peste etapa cuptorului.

    În ambele cazuri, presară peste pătrunjel tăiat mărunt şi totul va fi un deliciu!
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro