Aripioare crocante

23.04.2016 0 comentarii

Ori de câte ori ai poftă de un preparat gustos, cu carne, aceste aripioare crocante sunt alegerea ideală! Delicioase, uşor de făcut… le-ai mai adăuga ceva?

  1. Ingrediente

    10 aripioare de pui
    sare, piper
    ulei
    sos de roşii
    cimbru
    frunze de mentă

    Mod de preparare

    Ia aripioarele de pui, spală-le şi pune-le într-un vas cu 1 litru de apă, la fiert. Adaugă şi ½ linguriţă de sare.

    După ce dau în clocot, lasă 3 minute.

    Scoate, spală aripioarele cu apă rece, dă-le cu sare, piper şi prăjeşte-le puţin pe ambele părţi într-o cratiţă cu ulei încins.

    Prepară un sos din suc de roşii şi condimente şi dă aripioarele prin acest amestec. Decorează cu frunze de mentă şi serveşte-le cu legume la grătar sau o salată de varză.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro