Aripioare crocante
Ori de câte ori ai poftă de un preparat gustos, cu carne, aceste aripioare crocante sunt alegerea ideală! Delicioase, uşor de făcut… le-ai mai adăuga ceva?
-
Ingrediente
10 aripioare de pui
sare, piper
ulei
sos de roşii
cimbru
frunze de mentă
Mod de preparare
Ia aripioarele de pui, spală-le şi pune-le într-un vas cu 1 litru de apă, la fiert. Adaugă şi ½ linguriţă de sare.
După ce dau în clocot, lasă 3 minute.
Scoate, spală aripioarele cu apă rece, dă-le cu sare, piper şi prăjeşte-le puţin pe ambele părţi într-o cratiţă cu ulei încins.
Prepară un sos din suc de roşii şi condimente şi dă aripioarele prin acest amestec. Decorează cu frunze de mentă şi serveşte-le cu legume la grătar sau o salată de varză.