Aripioare de pui cu legume

Ai poftă de o friptură delicioasă, simplă şi consistentă? Găteşte nişte aripioare de pui cu legume! Vezi mai jos ingredientele alese şi modul de preparare!
-
Ingrediente
10 aripioare
Sare, piper
1 ardei gras roşu
1 ardei gras verde
1 ardei gras galben
1 ceapă
2-3 cartofi
Rozmarin
Ulei de măsline
Mod de preparare
Ia aripioarele de pui, spală-le, zvântă-le pe o hârtie absorbantă, după care dă-le cu sare şi piper.
Încinge ulei într-o cratiţă şi prăjeşte aripioarele de pui, şi pe o parte, şi pe cealaltă.
Scoate-le. Ia o cratiţă termorezistentă, unge cu puţin ulei de măsline şi adaugă aici aripioarele de pui.
Adaugă ardei gras roşu, verde şi galben, tăiaţi în bucăţi mai mari, o ceapă tăiată în patru, cartofii care au fost fierţi puţin înainte, sare, piper, rozmarin.
Stropeşte din nou cu puţin ulei de masine şi dă la cuptor până se rumenesc şi sunt pătrunşi, aproximativ 25-30 de minute.
