Aripioare de pui cu legume

01.02.2017 0 comentarii

Ai poftă de o friptură delicioasă, simplă şi consistentă? Găteşte nişte aripioare de pui cu legume! Vezi mai jos ingredientele alese şi modul de preparare!

  1. Ingrediente

    10 aripioare
    Sare, piper
    1 ardei gras roşu
    1 ardei gras verde
    1 ardei gras galben
    1 ceapă
    2-3 cartofi
    Rozmarin
    Ulei de măsline

    Mod de preparare

    Ia aripioarele de pui, spală-le, zvântă-le pe o hârtie absorbantă, după care dă-le cu sare şi piper.

    Încinge ulei într-o cratiţă şi prăjeşte aripioarele de pui, şi pe o parte, şi pe cealaltă.

    Scoate-le. Ia o cratiţă termorezistentă, unge cu puţin ulei de măsline şi adaugă aici aripioarele de pui.

    Adaugă ardei gras roşu, verde şi galben, tăiaţi în bucăţi mai mari, o ceapă tăiată în patru, cartofii care au fost fierţi puţin înainte, sare, piper, rozmarin.

    Stropeşte din nou cu puţin ulei de masine şi dă la cuptor până se rumenesc şi sunt pătrunşi, aproximativ 25-30 de minute.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro