Piept de pui umplut cu bacon și cașcaval

05.01.2011 4 comentarii
  1. O rețetă foarte simplă, ușurică, rapidă - numai bună de început de an. Ceva asemănător am mâncat într-un restaurant sârbesc, dar acolo conținea și smântână. Iar mie, după perioada foarte plină, gastronomic vorbind, care s-a încheiat... îmi trebuia ceva mai ușor :)

    O rețetă pentru prietenii de la Unica

    Ingrediente

    • 4-8 felii de pui (în funcție de câte porți vreți să faceți, 2 felii pentru fiecare porție)
    • 150 g cașcaval
    • 100 g bacon
    • 1 lingură de fulgi de ardei iute sau boia iute (opțional)

    Rețetă

    Am bătut feliile de pui cu ciocanul, cu grijă să nu le rup. Cum spuneam, îmi trebuie 2 felii pentru fiecare porție, una va fi "baza", iar cealaltă "capacul". Pe fiecare felie "bază" am pus cașcaval ras și bacon tăiat foarte subțire. Eu am pus și câțiva fulgi de ardei iute, dar sigur că puteți pune orice alte mirodenii vă încântă.

    Piept de pui umplut - pe feliile de pui se pune cascaval si bacon

    Am acoperit apoi cu felia "capac" și am bătut marginile, după care am pus fiecare "pachet" pe grătarul bine încins.

    Piept de pui umplut - cascavalul si baconul se acopera cu alta felie de pui

    După vreo 5 minute, când felia "bază" s-a făcut, le-am întors. Pe partea făcută deja am mai presărat niște cașcaval. Bine, eu am pus și puțin parmezan, dar și ăsta e opțional :)

    Piept de pui umplut - dupa 5 minute se intoarce puiul si se presara cu cascaval

    Și gata, asta a fost.

    Piept de pui umplut - pieptul umplut cu bacon si cascaval se serveste cald

    Efort minim, satisfacție maximă. Poftă bună :)

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

  • Witch

    No asta tre sa fie tare bun. Tre sa aflu daca am vreun gratar in casa.

    05.01.2011
  • Dorian

    Sunt fixate cumva intre ele, ca nu vad scobitori? Sau se lipesc singure la temperaturi inalte?

    10.01.2011
  • andrei crivat

    Dorian, nu au scobitori. Le-am batut marginile cu ciocanul, sa se prinda un pic, apoi mozzarella care se topeste face restul.

    10.01.2011
  • Andra

    Am pregatit reteta asta aseara pentru niste prieteni. A fost o reusita!

    11.02.2011
Autor: Andrei Crivăț