Biscuiţi cu fulgi de ovăz

Prepară aceşti biscuiţi cu fulgi de ovăz şi păstrează-i pentru momentele în care ai poftă de un dulce delicios! Sunt practici, gustoşi şi uşor de făcut!
-
Ingrediente
200 g fulgi de ovăz
200 g făină (poţi folosi şi făină fără gluten, cum este cea de migdale, hrişcă sau quinoa)
100 g zahăr
100 g unt
1 ou
3 linguri iaurt
5 linguri lapte de cocos
Mod de preparare
Mărunţeşte fulgii de ovăz în robotul de bucătărie.
Mixează untul (fiind deja mai moale) cu oul şi zahărul. Amestecă până când se topeşte bine zahărul.
Încorporează aici iaurtul, fulgii de ovăz mărunţiţi şi făina.
Frământă până când aluatul se ia de pe mâini.
Presară făină pe o planşetă întinsă şi întinde aici aluatul într-un strat de aproximativ 4 mm.
Taie biscuiţi în forme rotunde sau după cum doreşti şi aşază-i în tava unsă cu ulei şi tapetată cu făină sau în care ai pus în prealabil hârtie de copt.
Unge-i cu lapte de cocos şi presară peste ei migdale mărunţite.
Dă-i la cuptor timp de 20 de minute, la foc mediu.
