Biscuiţi cu ovăz şi merişoare

E ora gustărilor crocante? Optează pentru varianta asta mult mai delicioasă şi mai sănătoasă decât produsele din comerţ: biscuiţi cu ovăz şi merişoare!
-
Ingrediente
1 ½ căni făină
1 cană fulgi de ovăz
1 linguriţă praf de copt
½ linguriţă sare
½ cană zahăr brun (sau mai puţin, în funcţie de preferinţă)
2 ouă
½ cană merişoare
nuci mărunţite
Mod de preparare
Combină într-un vas mai mare făina, ovăzul, praful de copt şi sarea.
Amestecă cele două ouă cu zahărul brun. Aici poţi adăuga şi un pic de extract de vanilie sau rom, dacă doreşti. Mixează bine până se topeşte zahărul.
Apoi, adaugă aici şi ingredientele uscate, amestecă până se formează o pastă omogenă.
Încorporează şi merişoarele înmuiate în prealabil şi uscate foarte bine şi câteva nuci/migdale/fistic mărunţit.
Tapetează o tavă cu hârtie de copt şi formează biscuiţi rotunzi.
Dă la cuptor 10-15 minute până când sunt uşor rumeniţi.
