Bomboane cu vişine

22.07.2015 0 comentarii

Aceste bomboane cu vişine sunt varianta de casă a celebrelor vişine în ciocolată. Pentru un plus la capitolul gust, am adăugat şi un strop de coniac!

  1. Ingrediente

    250 g zahăr farin
    50 g cacao
    250 g nuci măcinate
    1 albuş bătut spumă
    50-70 ml rom sau coniac

    Mod de preparare

    Amestecă zahărul cu cacao, adaugă nucile măcinate (2-3 mieji marunţeşte-i, nu-i da prin maşină) apoi, albuşul de ou, bătut spumă în prealabil şi romul/coniacul.

    Din aluatul format, modelează biluţe şi în interior pune vişine proaspete sau din vişinată.

    Dă-le apoi prin pudră de cacao sau nucă măcinată.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro