Brânză la grătar cu legume asortate

O salată ceva mai specială sau un preparat uşor, dar foarte gustos! Reţeta e simplă, rezultatul spectaculos! Ai savura brânză la grătar cu legume asortate?
-
Ingrediente
400 g brânză de oaie (să fie mai tare)
1 broccoli
1 dovlecel
1 ardei gras roşu crud
1 gogoşar
sare, piper
ulei de măsline
seminţe de floarea soarelui
Mod de preparare
Taie brânză cam în 4 bucăţi şi frige-le pe grătar.
Separat, pune apă cu un pic de sare să fiarbă, iar când dă în clocot adaugă broccoli. Lasă 7 minute. E de preferat să nu laşi mai mult pentru că va deveni prea moale şi îşi va pierde din culoarea frumoasă.
După ce scoatem broccoli, în aceeaşi apă, sau separat, cum doreşti, adaugă şi 1 dovlecel şi lasă-l să fiarbă.
Într-un bol, realizează o salată din legumele de mai sus amestecate (broccoli bucheţele, dovlecelul tăiat rondele, ardeiul gras roşu crud, gogoşarul), asezonează cu sare, piper, ulei de măsline.
Adaugă bucăţile de brânză şi presară seminţe de floarea soarelui.
