Brioşe cu bacon

De data asta, am optat pentru brioşe aperitiv, perfecte şi la ocaziile mai speciale! Simple, delicioase şi de efect, aceste brioşe cu bacon vor face senzaţie!
-
Ingrediente
10 ouă
1/3 cană lapte (poţi opta şi pentru lapte de cocos)
400 bacon mărunţit
2 linguriţe busuioc uscat
sare, piper
1 ceapă mărunţită
2-3 roşii mărunţite (pot fi şi roşii din bulion)
½ cană spanac mărunţit
ulei de cocos
parmezan ras
Mod de preparare
Căleşte ceapa cu puţin ulei de cocos, într-o tigaie mare.
Adaugă apoi roşiile scurse, spanacul şi condimentele.
Căleşte timp de 5 minute, după care toarnă peste şi baconul mărunţit.
Lasă pe foc, amestecând continuu până când totul capătă o culoare arămie.
Separat, bate într-un bol mare ouăle cu laptele şi ¼ cană de ulei de cocos.
Când compoziţia cu bacon de mai sus este gata şi nu foarte fierbinte, toarnă peste mixtura de ouă.
Amestecă foarte bine.
Unge cu ulei de cocos sau unt formele de brioşe şi toarnă în ele compoziţia.
Rade peste parmezan sau brânză.
Dă la cuptorul preîncălzit, lasă pentru 25-30 de minute sau până când brioşele sunt făcute.
