Brioşe cu cacao
Cine nu iubeşte brioşele? Cu fructe, ciocolată, cacao, vanilie sau chiar simple, acest desert este de fiecare dată la fel de apreciat. Tocmai de aceea, îţi propunem să încerci brioşe cu cacao.
-
Ingrediente100 g făină70 g zahăr30 g cacao30 g unt1 ou100 ml lapte¼ linguriţă praf de coptcâteva bucăţele de ciocolată (opţional)
Mod de preparare
Amestecă bine într-un vas toate ingredientele uscate: făina, zahărul, cacao şi praful de copt.
Într-un alt vas, adaugă ingredientele umede: untul, care trebuie să fie la temperatura camerei, oul şi laptele. Amestecă-le şi pe ele foarte bine.
Combină cele două compoziţii şi adaugă bucăţele de ciocolată.
Toarnă în formele de brioşe, umplându-le doar trei sferturi.
Dă la cuptorul preîncălzit şi lasă aproximativ 20 de minute.