Brioşe cu cacao

14.06.2015 0 comentarii

Cine nu iubeşte brioşele? Cu fructe, ciocolată, cacao, vanilie sau chiar simple, acest desert este de fiecare dată la fel de apreciat. Tocmai de aceea, îţi propunem să încerci brioşe cu cacao.

  1. Ingrediente
     
    100 g făină 
    70 g zahăr
    30 g cacao
    30 g unt
    1 ou
    100 ml lapte 
    ¼ linguriţă praf de copt
    câteva bucăţele de ciocolată (opţional)
     
    Mod de preparare
     
    Amestecă bine într-un vas toate ingredientele uscate: făina, zahărul, cacao şi praful de copt. 
     
    Într-un alt vas, adaugă ingredientele umede: untul, care trebuie să fie la temperatura camerei, oul şi laptele. Amestecă-le şi pe ele foarte bine. 
     
    Combină cele două compoziţii şi adaugă bucăţele de ciocolată. 
     
    Toarnă în formele de brioşe, umplându-le doar trei sferturi. 
     
    Dă la cuptorul preîncălzit şi lasă aproximativ 20 de minute. 
printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro