Carne de vită în sos roşu
Bucăţi de carne, usturoi, suc de roşii şi ceapă verde într-un delicios preparat, pe care trebuie să îl încerci şi tu! Ce spui de carne de vită în sos roşu?
-
Ingrediente
2 bucăţi carne de vită (pulpă) – aproximativ 300 g
7 căţei de usturoi
4 linguri suc de roşii
Ceapă verde
Mod de preparare
Spală şi împănează cu 3-4 căţei de usturoi bucăţile de carne.
Bagă bucăţile de carne la cuptor, învelite în folie de aluminiu.
Lasă până se pătrunde carnea, aproximativ 45 de minute.
Cu 10 minute înainte de a închide focul, ia folia de aluminiu pentru ca bucăţile de carne să prindă crustă.
Aşază pe un platou.
Separat, prepară un sos din 4 linguri de suc de roşii şi 3 căţei de usturoi pisaţi. Căleşte şi toarnă acest sos peste bucăţile de carne.
Adaugă sare, piper şi ceapa verde, tăiată mărunt.