Cartofi copţi cu boia şi rozmarin

18.12.2015 0 comentarii

O gustare delicioasă, simplă şi de post, aceşti cartofi copţi cu boia şi rozmarin sunt perfecţi simpli sau în numeroase combinaţii! Tu cu ce i-ai asocia?

  1. Ingrediente

    10 cartofi
    sare, piper
    boia
    ulei de măsline
    rozmarin

    Mod de preparare


    Spală 10 cartofi, pune-i la fiert în coajă, cu 1 litru şi jumătate apă sau cât să îi acopere.

    Lasă-i la fiert până când sunt făcuţi, aproximativ 20 de minute, după care scoate-i, lasă-i un pic să se răcească, decojeste-i şi taie-i în felii, pe lungime.

    Condimentează cu sare, piper, boia, rozmarin şi stropeşte-i cu puţin ulei de măsline. Amestecă bine, după care dă-i la cuptor într-o tavă unsă în prealabil cu ulei.

    Lasă-i până se rumenesc uşor.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro