Cartofi copţi cu boia şi rozmarin

O gustare delicioasă, simplă şi de post, aceşti cartofi copţi cu boia şi rozmarin sunt perfecţi simpli sau în numeroase combinaţii! Tu cu ce i-ai asocia?
-
Ingrediente
10 cartofi
sare, piper
boia
ulei de măsline
rozmarin
Mod de preparare
Spală 10 cartofi, pune-i la fiert în coajă, cu 1 litru şi jumătate apă sau cât să îi acopere.
Lasă-i la fiert până când sunt făcuţi, aproximativ 20 de minute, după care scoate-i, lasă-i un pic să se răcească, decojeste-i şi taie-i în felii, pe lungime.
Condimentează cu sare, piper, boia, rozmarin şi stropeşte-i cu puţin ulei de măsline. Amestecă bine, după care dă-i la cuptor într-o tavă unsă în prealabil cu ulei.
Lasă-i până se rumenesc uşor.
