Cartofi copţi, cu brânză şi unt

16.08.2016 0 comentarii

Savuroşi şi consistenţi, aceşti cartofi copţi, cu brânză şi unt sunt perfecţi ori de câte ori vrei un preparat simplu, dar foarte gustos! Uite mai jos reţeta!

  1. Ingrediente

    5-6 cartofi
    sare, piper
    100 g brânză
    100 g caşcaval
    100 g de unt

    Mod de preparare

    Fierbe în coajă cartofii, cam 15 minute.

    După, scoate-i şi împachetează-i pe fiecare în folie de aluminiu.

    Dă-i la cuptor.

    După maximum 30 de minute, scoate-i din folie şi pune-i pe un platou.

    Taie-i pe jumătate, dă-le cu piper şi puţină sare.

    Unge-i cu câte un cubuleţ de sare, rade brânză şi apoi caşcaval.

    Mai dă-i la cuptor încă 5 minute.

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro