Cartofi cu brânză, la cuptor

16.09.2016 0 comentarii

În locul clasicilor cartofi prăjiţi, îţi propunem o variantă mult mai sănătoasă şi gustoasă: încearcă şi tu aceşti delicioşi cartofi cu brânză, la cuptor!

  1. Ingrediente

    10 cartofi mai mari
    sare, piper
    brânză de capră sau oaie

    Mod de preparare

    Fierbe în coajă cei 10 cartofi. După ce apa dă în clocot, mai lasă-i cam 25 minute, după care încearcă-i, pentru a fi sigur că s-au fiert.

    Scoate-i, curăţă-i de coajă şi taie-i în rondele ceva mai mari.

    Unge cu ulei o tavă întinsă, de aragaz şi aşază în ea rondelele de cartofi. Sărează şi piperează.

    Dă-i la cuptor pentru 5-10 minute, cât cartofii să se rumenească puţin.

    Scoate-i, adaugă-i într-o farfurie mai mare şi rade peste ei, din abundenţă, brânză.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro