Cartofi cu brânză şi legume la cuptor

01.02.2016 0 comentarii

Iată un mod inedit de a pregăti un aperitiv special şi gustos! Aceşti cartofi cu brânză şi legume la cuptor vor face senzaţie la orice ocazie festivă!

  1. Ingrediente

    4-5 cartofi
    brânză de oaie
    1 legătură pătrunjel
    2 roşii
    2 ardei
    sare, piper
    ulei de măsline

    Mod de preparare

    Pune la fiert, într-un litru şi jumătate de apă, cartofii în coajă. Adaugă şi puţină sare.

    Lasă-i să fiarbă 20 de minute.

    Scoate-i, decojeşte şi taie-i pe lung, rondele, dar nu până jos.

    Între felii, rade brânză de oaie (sau pune feliuţe de brânză subţiri), roşii şi ardei tăiate cubuleţe, patrujelul tăiat mărunt, sare şi piper.

    Unge cu ulei un vas termorezistent, aşază aici cartofii, stropeşte-i cu un pic de ulei de măsline (dacă doreşti, poţi să mai razi peste ei un strat de brânză) şi dă la cuptor până sunt un pic arămii.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro