Cartofi cu brânză şi legume la cuptor
Iată un mod inedit de a pregăti un aperitiv special şi gustos! Aceşti cartofi cu brânză şi legume la cuptor vor face senzaţie la orice ocazie festivă!
-
Ingrediente
4-5 cartofi
brânză de oaie
1 legătură pătrunjel
2 roşii
2 ardei
sare, piper
ulei de măsline
Mod de preparare
Pune la fiert, într-un litru şi jumătate de apă, cartofii în coajă. Adaugă şi puţină sare.
Lasă-i să fiarbă 20 de minute.
Scoate-i, decojeşte şi taie-i pe lung, rondele, dar nu până jos.
Între felii, rade brânză de oaie (sau pune feliuţe de brânză subţiri), roşii şi ardei tăiate cubuleţe, patrujelul tăiat mărunt, sare şi piper.
Unge cu ulei un vas termorezistent, aşază aici cartofii, stropeşte-i cu un pic de ulei de măsline (dacă doreşti, poţi să mai razi peste ei un strat de brânză) şi dă la cuptor până sunt un pic arămii.