Cartofi la cuptor cu sos de iaurt şi usturoi

15.07.2016 0 comentarii

Savuraţi simplu sau într-o combinaţie mai consistentă, aceşti cartofi la cuptor cu sos de iaurt şi usturoi sunt la fel de gustoşi! Ce condimente alegi pentru ei?

  1. Ingrediente

    6 cartofi mari
    sare, piper
    ulei de măsline
    1 ceapă
    2 iaurturi mai cremoase
    3 căţei de usturoi

    Mod de preparare

    Fierbe în coajă cartofii.

    Când sunt pătrunşi, peste aproximativ 20-25 de minute, scoate-i, curăţă-i de coajă, taie-i în sferturi, dă-i prin ulei de măsline, sărează şi piperează.

    Pregăteşte-i apoi fie la cuptor, fie pe grătar.

    Când sunt rumeniţi se scot, se taie ceapa fideluţă şi se amestecă într-un bol mai mare.

    Separat, prepară sosul de iaurt şi usturoi: amestecă iaurturile cu 3 căţei de usturoi pisaţi bine înainte şi daţi cu sare.

    Savurează cartofii cu acest sos.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro