Cartofi noi cu cimbru

Sezonul lor a venit, aşa că nu puteam rata ocazia de a prepara o mâncare delicioasă. Aceşti cartofi noi cu cimbru sunt la fel de potriviţi pentru prânz sau cină.
-
Ingrediente:
500 g cartofi noi1 crenguţă de cimbru1 frunză dafindouă linguri de ulei de măsline4 căţei de usturoi1 praf cimbru2 linguri ulei de măsline2 prafuri piper cayennesare şi piper
Spală cartofii şi taie-i în sferturi, fără a-i curăţa, ci şterge-i cu ajutorul unui prosop de bucătărie.
Încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie, rumeneşte rapid cartofii alături de usturoi, condimente, sare şi piper după gust.
Dă totul la cuptor la 180 de grade, într-un vas acoperit cu folie de aluminiu şi lasă timp de aproximativ 30 de minute.
