Cartofi umpluţi cu piept de pui şi caşcaval

27.10.2015 0 comentarii

Preparatele la cuptor sunt printre cele mai simple, dar şi cele mai delicioase, aşa că încearcă şi tu reţeta asta: cartofi umpluţi cu piept de pui şi caşcaval!

  1. Ingrediente

    1 piept de pui
    sare, piper
    4-5 cartofi
    1 ardei gras roşu
    caşcaval
    smântână sau iaurt şi 2 căţei de usturoi pentru sos (opţional)

    Mod de preparare

    Fierbe pieptul de pui în apă cu sare, aproximativ 30 de minute.

    După ce este fiert, taie-l în bucăţi mai mici, sărează şi piperează.

    Fierbe cartofii în coajă, tot în apă cu sare.

    După ce s-au răcit, decojeste-i şi taie-i pe lungime.

    Scobeşte un pic la mijloc şi umple-i cu bucăţile de piept de pui, 1 ardei roşu tăiat bucăţele şi rade peste caşcaval sau brânză.

    Dă la cuptor pentru maxim 20 de minute până când caşcavalul s-a topit şi cartofii s-au rumenit puţin.

    Poţi servi cu un sos realizat din smântână sau iaurt şi 2-3 căţei de usturoi mărunţiţi.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro