Cartofi umpluţi cu piept de pui şi caşcaval

Preparatele la cuptor sunt printre cele mai simple, dar şi cele mai delicioase, aşa că încearcă şi tu reţeta asta: cartofi umpluţi cu piept de pui şi caşcaval!
-
Ingrediente
1 piept de pui
sare, piper
4-5 cartofi
1 ardei gras roşu
caşcaval
smântână sau iaurt şi 2 căţei de usturoi pentru sos (opţional)
Mod de preparare
Fierbe pieptul de pui în apă cu sare, aproximativ 30 de minute.
După ce este fiert, taie-l în bucăţi mai mici, sărează şi piperează.
Fierbe cartofii în coajă, tot în apă cu sare.
După ce s-au răcit, decojeste-i şi taie-i pe lungime.
Scobeşte un pic la mijloc şi umple-i cu bucăţile de piept de pui, 1 ardei roşu tăiat bucăţele şi rade peste caşcaval sau brânză.
Dă la cuptor pentru maxim 20 de minute până când caşcavalul s-a topit şi cartofii s-au rumenit puţin.
Poţi servi cu un sos realizat din smântână sau iaurt şi 2-3 căţei de usturoi mărunţiţi.
