Ceafă de porc la grătar

19.04.2016 0 comentarii

Dacă ai poftă de un preparat consistent, cu carne, găteşte ceafă de porc la grătar! Secretul constă în sosul în care marinezi carnea. Vezi mai jos reţeta!

  1. Ingrediente

    3 bucăţi de ceafă de porc
    sare, piper
    1 praf  boia roşie dulce
    1 linguriţă ulei de măsline
    2 linguri vin roşu
    1 linguriţă miere

    Mod de preparare

    Spală bucăţile de carne, lasă-le să se zvânte, după care dă-le cu sare şi piper.

    Apoi, formează un amestec din 1 praf boia de ardei dulce, 1 linguriţă ulei de măsline, 2 linguri vin roşu şi 1 linguriţă miere.

    Omogenizează bine, după care marinează bucăţile de porc în acest sos.

    Lasă cel puţin câteva ore sau chiar o noapte.

    Pune friptura pe grătar şi prepară pe o parte şi pe cealaltă.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro