Ceafă de porc la grătar

Dacă ai poftă de un preparat consistent, cu carne, găteşte ceafă de porc la grătar! Secretul constă în sosul în care marinezi carnea. Vezi mai jos reţeta!
-
Ingrediente
3 bucăţi de ceafă de porc
sare, piper
1 praf boia roşie dulce
1 linguriţă ulei de măsline
2 linguri vin roşu
1 linguriţă miere
Mod de preparare
Spală bucăţile de carne, lasă-le să se zvânte, după care dă-le cu sare şi piper.
Apoi, formează un amestec din 1 praf boia de ardei dulce, 1 linguriţă ulei de măsline, 2 linguri vin roşu şi 1 linguriţă miere.
Omogenizează bine, după care marinează bucăţile de porc în acest sos.
Lasă cel puţin câteva ore sau chiar o noapte.
Pune friptura pe grătar şi prepară pe o parte şi pe cealaltă.
