Chateaubriand cu trufe

01.08.2008 3 comentarii
  1. Bucătar: Irina Ignat
    Restaurant: Marco Polo, hotel City Plaza, Cluj-Napoca str. Sindicatelor nr. 9-11, tel: 0264/450.101


    Pentru o porție de chateaubriand cu trufe, aveți nevoie de:
    • 200 gr mușchi de vită
    • 5 gr trufe
    • 40 gr tagliatelle cu trufe
    • 100 gr roșii cherry
    • 100 gr broccoli
    • 50 gr unt
    • 10 ml vin
    • sare, piper
    Mușchiul de vită se porționează și se marinează. Se prăjește la grătar iar apoi se dă la cuptor.


    Tagliatele se fierb și se condimentează, după care se adaugă ulei de trufe. Broccoli se sotează în unt și se condimentează. Roșiile cherry se pregătesc la tigaie.


    Se aranjeaza pe farfurie garniturile si apoi carnea, peste care se rad trufe, iar la final arată așa:



    Poftă bună :)
printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

  • jollyca

    "Mu?chiul de vit? se por?ioneaz? ?i se marineaz?." - se marineaza in... ce ?

    05.08.2008
  • ebucataria.ro

    @jollyca: intr-un bai?. :) ai dreptate, o s? punem zilele astea ?i c

    05.08.2008
  • eu

    @jollyca: Muschiul de vita se portioneaza si se marineaza in..secretul bucatarului :P

    08.08.2008
Autor: ebucataria.ro