Chifteluţe cu conopidă şi caşcaval

22.03.2016 0 comentarii

Chifteluţele vegetariene au multe variante delicioase! De astă dată, am mers pe o reţetă gustoasă şi deloc pretenţioasă: chifteluţe cu conopidă şi caşcaval!

  1. Ingrediente

    1 conopidă
    2 linguri de griş (uscat, nepreparat)
    5 ouă
    sare, piper
    un pic de brânză rasă
    200 g caşcaval
    1 legătură pătrunjel tăiat mărunt
    puţină făină
    ulei

    Mod de preparare

    Pune la fiert apă cu puţină sare. Când dă în clocot, adaugă conopida întreagă şi las-o să fiarbă 7-10 minute.

    Când este gata, scoate-o şi pasează puţin cu furculiţa şi amestecă apoi cu 2 linguri de griş şi 4 ouă bătute bine în prealabil, sare piper, un pic de brânză rasă, 200 g de caşcaval şi pătrunjel tocat mărunt.

    Formează chifteluţele, dă-le prin puţină făină, printr-un ou bătut şi iarăşi prin puţină făină.

    Prăjeşte-le în ulei încins, pe ambele părţi şi serveşte-le pe un pat de verdeaţă.

     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro