Chipsuri cu brânză şi chimen

14.10.2015 0 comentarii

Foietaj mai gros, două tipuri de brânză, condimente, dar mai bine citeşte mai jos toată reţeta unei gustări cu totul speciale: chipsuri cu brânză şi chimen!

  1. Ingrediente

    1 pachet foietaj mai gros
    250 g brânză sărată
    250 g brânză dulce
    chimen
    caşcaval
    4 ouă
    1 ceaşcă de zahăr (aproximativ 70 g)
    1 iaurt mic

    Mod de preparare


    Spală 3 ouă şi separă albuşurile de gălbenuşuri.

    Bate albuşul cu o ceaşcă mică de zahăr până devine spumă.

    Separat, amestecă cele două tipuri de brânză, adaugă gălbenuşurile, mixează, adaugă şi iaurtul, după care toarnă peste şi compoziţia de albuş.

    Întinde aluatul de foietaj, taie dreptunghiuri, pune în mijloc câte o linguriţă din compoziţia de mai sus, împătureşte-l pe fiecare.

    Când sunt gata, aşază-le într-o tavă mare de aragaz şi unge-le pe toate cu un ou bătut, mai rade un pic de caşcaval peste şi presară chimen.

    Dă la cuptor şi lasă până devin arămii.

     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

Autor: ebucataria.ro