Ciocănele de pui în crustă crocantă

18.08.2015 1 comentarii

Crispy strips în variantă de casă, cu unele ajustări! Aceste delicioase ciocănele de pui în crustă crocantă te vor face să uiţi de produsele fast food!

  1. Ingrediente

    7 bucăţi ciocănele de pui
    Sare, piper
    3-4 căţei de usturoi
    1 pic de ulei
    Muştar pastă
    2 ouă
    10 linguri pesmet

    Mod de preparare

    Se spală şi se zvântă un pic ciocănelele de pui. Se sărează şi se piperează.

    Se formează o pastă din 3-4 căţei de usturoi pisat, piper, 1 pic de ulei şi muştar. Se ung ciocănelele de pui cu această pastă.

    Într-un alt castron, se bat două ouă cu 3 linguri de pesmet şi se amestecă până când compoziţia devine ca de clătite.

    Ciocănelele se rostogolesc prin această compoziţie de pesmet şi ouă, după care se dau doar prin pesmet şi se pun la prăjit.

    Se lasă până devin crocante şi pătrunse.

    Se scot pe un platou cu hârtie absorbantă şi se mai lasă câteva minute.

    Se servesc pe pat de salată verde.
     

printeaza
Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentează

  • Felicitări pentru rețetă! Extraordinar de bune au ieșit ciocănelele!

    24.02.2018
Autor: ebucataria.ro