Ciuperci cu fasole verde la cuptor

Cum arta culinară presupune mai întâi de toate imaginaţie, iată o reţetă cu legume, dar ceva mai specială: ciuperci cu fasole verde la cuptor.
-
Aşadar, am renunţat la clasicele tocăniţe cu legume în favoarea unui preparat delicios şi versatil, la care poţi veni şi tu cu îmbunătăţiri. În plus, dacă doreşti, poţi folosi şi câteva bucăţele de kaizer, rezultatul fiind la fel de spectaculos.
Ingrediente:
800 g fasole verde păstai800 g ciuperci500 g ceapă500 g ardei gras roşu5 ouăUlei2 căpăţâni de usturoiSarePiper
Mod de preparare
Curăţă, spală şi taie în felii mai mari ciupercile. Apoi, căleşte-le în puţin ulei.
Fierbe păstăile întregi în apă, după care scurge-le bine.
Căleşte în puţin ulei ceapa şi ardeiul mărunţite înainte. Dacă foloseşti kaizer, adaugă-l acum. La final, pune peste şi ciupercile.
Mărunţeşte usturoiul, combină-l cu ouăle bătute un pic în prealabil, sare şi piper.
Amestecă cele două compoziţii şi dă la cuptor.
